Furla tassen

Over het merk achter onze Furla tassen

Het merk Furla produceert tassen, portemonness, schoenen en kleine lederen accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Nieuwe samenwerkingen op het gebied van textiel, brillen- en horlogecollecties breiden het vakmanschap en hedendaagse design van Furla uit. Het DNA van het merk Furla is Italiaans, net zoals het gevoel voor kwaliteit wat in alle collecties terug te zien is. Kenmerkend aan de producten van Furla is dat er wordt gewerkt met gemengde kleuren, patronen en materialen die elegant gebalanceerd zijn. 

Het merk Furla is opgericht in 1927 door Aido Furlanetto in Bologne. En werd in eerste instantie opgericht als een groothandel in dames accessoires. In 1955 werd de eerste Furla winkel geopend in Bologne. Deze winkel is momenteel nog steeds open. 

In de loop van de 70-er jaren stond inmiddels de tweede generatie aan het jaar. En werd er met name gefocust op het produceren van lederen artikelen. Zo kwam de eerste lederen handtas en accessoires op de markt. Maar ook begint Furla met groeien in het buitenland. Sinds de jaren 90 steunt Furla jonge Italiaanse artiesten. 

Vandaag de dag wordt het grootste gedeelte van de collecties van Furla van leer gemaakt, waardoor dit duidelijk de exprtise van het bedrijf is. Voor Furla tassen worden de mooiste materialen geselecteerd, welke vervolgens foutloos geproduceerd worden met de meest waardevolle technieken. Hierdoor ontstaan tijdloze en functionele vormen, welke wat ons betreft perfect zijn. 

De creativiteit van de Furla tassen is wat ons betreft echt Italiaans te noemen. Speels, kleurrijk, met Italiaanse invloeden, authentiek, functioneel en bovenal essentieel. Furla tassen zijn symbolen van een liefde voor schoonheid en klassie die Italiaans design tonen. Zo hebben ze een klassieke aantrekkingskracht en een glamoureuze verbeelding met daarin de juiste combinatie van creativiteit, verwondering, plezier en kostbaarheid. 

Wij zijn dan ook heel trots op onze Furla tassen.

Lees meer Lees minder