Marble look sieraden

De luxe van marmer
Marble look sieraden? De trend marmer is terug en hoe! Het materiaal marmer kennen jullie waarschijnlijk van de marmeren vloeren uit het interieur. Marmer is een materiaal dat luxe uitstraalt en wij gaan daar graag voor jullie naar op zoek. Maar inmiddels is marmer/een printje van marmer ook terug te zien in sieraden en accessoires. En zo ook bij Fashionthings. Wij zijn hier als Fashionthings heel erg blij mee. Want onze Marble Look Sieraden zijn prachtig. Ze hebben een cleane en minimalistische uitstraling en ze geven net dat beetje extra aan je outfit. Marmer heeft een chique, tijdloze klasse. En de tijd dat marmer een oubollig karakter had, ligt nu toch echt wel achter ons. Marmeren sieraden zijn helemaal de trend van het moment. 

Wat is marmer?
Marmer is officieel een product dat ontstaan is doordat kalksteen een lange tijd temperatuur- en drukverschillen ondergaat. Het woord Marmer is van origine Grieks en betekent glanzende steen. Marmer wordt in groeves als blokken gewonnen. Vervolgens worden de blokken tot platen gezaagd en zo wordt het steeds kleiner, waardoor het uiteindelijk de juiste vorm krijgt. De meest voorkomende marmersoorten zijn gezoet, fijngezoet en gepolijst. Zo af en toe wordt marmer nog extra bewerkt door het te borstelen, trommelen of zandstralen. Verschillende bewerkingen zorgen ervoor dat marmer een mooie, doorleefde en authentieke uitstraling krijgt. Het kan letterlijk overal in verwerkt worden, want het is zo hot dat er bijna niet teveel van kan zijn. Over het algemeen staat marmer bekend als een materiaal met een kil imago, terwijl er eigenlijk zoveel manieren zijn om je outfit te verrijken met marble look sieraden. 

De sieraden marble look zijn echt perfect voor elke outfit, maar ook zeker voor elke gelegenheid. De marble look sieraden zorgen voor een minimalistisch chic statement. 

Lees meer Lees minder