Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Chokers

Terug van weggeweest: CHOKERS!

De choker is een musthave ketting die je steeds vaker voorbij ziet komen. Chokers zijn kleine strakke kettinkjes. De bekende elastische tattoo choker, een trend van de jaren '90 die weer helemaal terug van weggeweest is. 

Veel trends komen om de zoveel jaren weer terug: blokhakken, skinny jeans en nu ook weer de choker. 

Het leuke van de choker setjes is dat er verschillende soorten zijn, en dat je ze ook op zoveel verschillende manieren kunt dragen en met elkaar kunt combineren. We love it! ♡ De choker van nu is simpel, classy en sexy. Deze accessoire geeft je outfit net dat tintje extra en legt de aandacht op je hals. De choker is makkelijk te combineren met tops of met off shoulder tops. 

Chokers zijn al enige tijd hot! En doen je denken aan de tijd van de Spice Girls. ze zijn er in allerlei materialen: fluweel, kant, leder of kralen. Je ziet het in verschillende materialen en stijlen. Veel bekende bloggers, celebrities en modellen dragen het en worden ermee gespot. Het item is heel draagbaar en op z'n leukst wanneer je 'm zonder te veel andere accessoires combineert. Door een choker strak om je nek te dragen krijg je een polished look. Wij vinden het zelf erg leuk om deze te combineren met een rond of v-hals truitje. 

De choker is er ook als een tie ketting. Een dun koortje die je dubbel om je ne draagt. Je kan het op verschillende manieren knopen en hierdoor dragen zoals jij dat graag wilt. En wat denk je van de lace choker. Hiermee geef je heel snel een oppepper aan je outfit Door het te combineren met velvet items krijg je de ultieme romantische look, of keep it simple met een basci top. 

Take a look and get inspired door onze chokers. 

 

Lees meer Lees minder