• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Skagen Denmark horloges

Wil je een skagen horloge kopen? Bekijk hier ons aanbod op Fashionthings.nl
Merken
Kleur
Materiaal

Skagen Denmark horloges

Een Skagen horloge kopen

Zou je graag meer willen weten over de geschiedenis en het design van de Skagen horloges? Klik op deze link om meer te weten te komen over het merk Skagen. Ben je niet geïnteresseerd in de geschiedenis en ontstaan van dit simplistische maar toch hippe horlogemerk, dan kun je op deze pagina ons horlogeassortiment bekijken. De meeste horloges van het merk Skagen zijn uniseks wat betekent dat ze voor zowel dames als heren geschikt zijn. Vrees niet! Er zijn wel een aantal horloges die speciaal bedoeld zijn voor de hippe dames of stoere heren.

De horloges van Skagen staan bekend om hun simplistisch design.

De idealen van Deens design zijn simpel, efficiënt en eerlijk. Dit probeert Skagen ook uit te stralen in zijn horloges. De horloges van Skagen zijn simpel, dun en eerlijk geprijsd.    Dit doet echter niet af aan de kwaliteit en uitstraling. Verder is er een groot aanbod aan horloges beschikbaar in de volgende kleuren: goud, zilver, grijs en rosé. Ook heb je verschillende kleuren en type banden voor de horloges.

Hoe duur is een Skagen horloge?

Hoewel de Skagen horloges er prachtig uitzien, zijn ze totaal niet duur geprijsd. De Skagen horloges worden vaak “affordable luxury” genoemd.  Betaalbare luxe dus. Ze zien eruit als dure horloges, maar zijn toch erg betaalbaar. Je kunt een trotse eigenaar van een Skagen zijn voor slechts € 104,00.

Sta je te popelen om een Skagen horloge te kopen? Hieronder hebben wij wat meer informatie over 3 populaire Skagen horloges:

1.       Skagen 380XSSS1 Zilver 22mm. Dit horloge heeft een mooie, zilveren kast en een stevig glas dat gemaakt is van mineraal. De kast bestaat uit staal en de band is gemaakt van metaal.

2.       Skagen 358SRSC Freya Roségoud 27mm. Dit horloge heeft een prachtige ronde, roségoudkleurige kast.  Het glas is gemaakt van stevig mineraal. De band en kast zijn gemaakt van staal.

3.       Skagen 233XSSS Grenen Zilver 24mm. Dit horloge heeft een zilverkleurige kast die mooi rond is. Het glas is van stevig mineraal. De kast en band zijn van staal.