• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Daniel Wellington horloges

Ben je op zoek naar een horloge van Daniel Wellington? Bekijk hier ons aanbod op Fashionthings.nl
Merken
Kleur
Materiaal

Daniel Wellington horloges

Een Daniel Wellington horloge kopen

Wil je meer lezen over de horloges van Daniel Wellington? Klik dan hier om meer te lezen over het merk. Maar bent u op zoek naar een  nieuw horloge van Daniel Wellington? Dan kun je hier ons aanbod van horloges bekijken. Een horloge van Daniel Wellington is voor dames als voor heren omdat  dit in principe uniseks is en dus  één en hetzelfde!

Deze horloges hebben een  tijdloos design dat minimalistisch is waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. De horloges zijn dun, elegant en minimalistisch. Er kan worden gekozen tussen de vele kleuren met  NATO-banden of een prachtige bruin of zwart getinte band met een   verzilverde of roze vergulde gesp. Een  groot voordeel hiervan is dat je met een horloge van Daniel Wellington gemakkelijk van  banden kunt wisselen afhankelijk van je humeur of de gelegenheid waarbij je  het draagt.

Is een Daniel Wellington horloge goedkoop?

Een Daniel wellington horloge is al vanaf €89,00 beschikbaar en is dus in principe niet duur voor degene die een horloge  zoekt  dat doet wat het moet doen en dat ook nog eens doet in stijl. Een combinatie van goede looks, een goede maat en  scherpe prijs zorgen ervoor dat het merk in een relatief korte tijd succesvol en populair geworden is. De horloges zijn ook nog eens uniseks dus je kan ze ook nog eens uitlenen aan je partner wanneer dat nodig is. Omdat ze overal bij passen heb je ook geen verschillende horloges nodig voor elke gelegenheid wat weer scheelt.

Kan je niet meer wachten om een Daniel Wellington horloge te kopen? Dan is het aan te raden om een kijkje te nemen naar onze top 5 horloges:

  1. Daniel Wellington 0508DW Classic Sheffield. Het is een prachtige roségouden horloge dat komt met een stijlvolle leren band. Het wordt bezorgd in een  luxeverpakking waarin je het kunt bewaren.
  2. Daniel Wellington Classic St. Mawes horloge 0507DW. Dit is een zakelijke horloge met een strakke bruine leren band en een roségouden kast.
  3. Daniel Wellington Classic Sheffield horloge 0608DW. Een elegante horloge met een zilverkleurige kast en een zwarte leren band.
  4. Daniel Wellington Classic Canterbury horloge 0502DW. Een minimalistische horloge met een witte wijzerplaat en waterbestendig tot en met 3 ATM.
  5. Daniel Wellington Classic St. Mawes horloge 0607DW. Dit is een prachtige horloge met een mooie zilverkleurige kast en een verwisselbare leren band.

Bij alle Daniel Wellington horloges krijg je een tool waarmee de banden onderling verwisseld kunnen worden.