Losse kraagjes

We dragen massaal losse kraagjes. Als er iets is wat je in kast moet hebben, dan is het een losse kraag wat ons betreft. Haal hiermee de Parisienne in je naar boven en draag de kraagjes onder je trui voor het mooiste resultaat. Ze zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen, met of zonder print. Elegant of stoer, je kraagje doet al het werk!

Er zijn veel verschillende manieren waarop je onze losse kraagjes kunt combineren. Wij zijn helemaal fan! Allereerst hangt er al een los kraagje bij jou in je kast? Niet alleen omdat je hem bijna niet voelt zitten, maar vooral om dat het zo makkelijk en stijlvol is. Zo kun je je outfit een klassieke twist geven met een wit kraagje. Mocht je nu even niet weten hoe je je kraagje het beste kunt combineren. In dit geval is er 1 regel: Keep it simple! Fashionthings helpt je graag een handje op weg hoe je het losse kraagje het beste kunt combineren. Wat ons betreft zijn de mogelijkheden eindeloos!

  1. Draag je kraagje onder een sweater jurk
    Deze blijven echt een favoriet van ons. Niet alleen omdat de jurk heel goed te combineren is, maar het zit ook heel erg lekker! Een kraagje onder de jurk geeft de outfit net de extra twist. Het ziet er netjes uit, maar ook hip!
  2. De losse kraag met een trui
    Dit is echt een hele leuke look! Een trui met een leuke tekst, print of uni. Het kan allemaal. In deze gevallen kan ook een denim kraagje of een zwart kraagje erg leuk zijn! 
  3. Jurk met kraagje
    Ook onder een strakke jurk staat het kraagje erg goed. Heel erg leuk voor het najaar maar ook goed voor in het voorjaar. Maak je look af met een leuke panty en laarsjes en je komt wat ons betreft heel goed voor de dag! 

Kortom de losse kraagjes zijn enorm populair en geven je outfit net weer een andere twist, een duidelijk statement wat ons betreft. Met een los kraagje zit jij dus zeker altijd goed! Style je outfit af met sieraden. 

Weet jij al welke losse kraagjes je gaat kopen? 

Lees meer Lees minder