Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Haaraccessoires

Wij zijn dol op haaraccessoires! Ze zijn de ultieme redding op een bad hair day! De ideale manier om een saaie outfit op te leuken wanneer je echt veel te lang voor je kledingkast staat! Check, check, dubbelcheck! Dit jaar speelden haaraccessoires trends dan ook een zeer grote rol tijdens de fashion weeks. En dan hebben we het niet over een subtiel haarbandje of een klein clipje. De accessoires van nu zijn groot, gekleurd en glimmend. Een statement maken kun je dus naast je outfit en je accessoires ook zeker met je kapsel. 

Helaas zijn de varianten met een designer labeltje soms wat te prijzig, hebben wij speciaal voor jullie een heleboel goedkopere varianten uitgezocht die wel binnen je budget passen. 

Zo is er de bloemenkrans, een echte festival klassieker welke wat ons betreft een echte upgrade heeft gekregen. Deze is uitbundiger dan eerst, en bovenal bloemiger. 

Maar ook het glitterspeldje is zeker een aanrader. Schuifspeldjes blijven wat ons bereft echt onmisbaar. Even snel die losse plukken vastzetten, even dat ene plukje uit je gezicht halen. Wij hebben ze altijd in onze portemonnee zitten. Je weet het tenslotte maar nooit!

Ook een broche is erg stijlvol. En hiervoor hoef je echt niet op zoek in de sieradenkist van je oma, er zijn zoveel leuke broches te koop. Waarmee jij jouw haar leuk kan maken! 

En dan is er nog de tiara. Nee hier hoef je echt geen prinses voor te zijn. Een tiara is sjiek, stoer, maar ook zeker een klein beetje art deco. 

En wacht dacht je van de strik. Alles waar een strik om zit is een cadeautje toch? En waar cadeautjes zijn is een feestje, toch? Wij worden in ieder geval heel blij van deze trend! 

Met welke haaraccessoires ga jij je outfit compleet maken? 

Lees meer Lees minder